Udtalelser

Filialdirektør, Bruno Jochumsen, Sydbank, Grindsted
Dette er udtalelse for løbet 2013

Sydbank Stjerne Tour de Grindsted
- en tur til hhv. Horsens, Harboøre eller Hanstholm.
___________________________________________________________________________

Grindsteds forårsklassiker Sydbank Stjerne Tour De Grindsted køres i år for 22. gang, og for 22. gang med Sydbank som hovedsponsor.

Sådan en lille cykeltur rundt om Grindsted, hvor svært kan det være?  Jeg vil sige, for en utrænet cyklist er det en umulig opgave, men for de ca. 1000 veltrænede motionsrytter, der sætter sig på cyklen og ruller afsted fra Magion, når pistolen lyder, er det en rigtig god måde at bruge en forårslørdag i maj.

For deltagerne på den korte rute svarer det nemlig til en cykeltur fra Grindsted til Horsens, mellemdistancen ville slutte i Harboøre, hvis man kørte ruten i den retning, og Kongedistancen på 180 km svarer til afstanden mellem Grindsted og Hanstholm. Så begynder man at forstå, hvad det er for en kraftpræstation der skal til, for at gennemføre Sydbank Stjerne Tour De Grindsted.

Sydbank er stolte af at være med som hovedsponsor for dette veltilrettelagte cykelløb, som kun kan lade sig gøre, fordi rigtig mange ildsjæle fra Grindsted og omegn bruger masser af tid og kræfter på at arrangere og afvikle løbet.

Sydbank byder nok engang alle velkommen til Grindsted.

Med venlig hilsen
Bruno Jochumsen
Filialdirektør
Sydbank, Grindsted


 
Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram