Ris & ros 
Kommentar til løbet i 2019

Mange tak fordi DGI Riders måtte være med til Stjerneturen. Fantastisk flot indsats i har gjort endnu engang for at stjerneturen spiller 100 % med parkering, udlevering af startnumre, startområde, rute osv. Vi havde en rigtig god oplevelse med i alt 9 der cyklede med Riders. Vi startede med 6 og fik nogle med undervejs. De var fra Vejle, Gråsten, Ølgod, Team fyn og et par fra jeres klub.
Jeg ved godt i at ikke direkte får noget udbytte af at Riders deltager, men jeg tror at det gør en forskel at der er en neutral gruppe, som enhver må cykle med. Og 3 tilmeldte sig bl.a. løbet fordi de har set på Facebook at Riders er med. 2 af dem vi havde med sagde at de ikke havde gennemført hvis de havde cyklet selv. Vi håber selvfølgelig at dem der deltager med Riders vil få mod til at melde sig ind i en cykelklub på sigt.

Hilsen Carsten

 

Tak for samarbejdet omkring 27. udgave af Stjernetouren.

Dejligt at arbejde sammen med jer og en forening, der virkelig har styr på tingene og det store arrangement.

Jeg hørte kun ros fra de mange deltagere jeg talte med i går.

Og så er vi jo med til at sætte lidt liv i Grindsted med 1.000 cykelryttere på torvet.

Set fra min stol, virkede det også perfekt med de 2 store telte på torvet.

Måske jeg skulle foreslå Grindsted motion, at gøre de samme, når de skal lave Sydbank løbet i oktober.

Venlig hilsen

Bruno Jochumsen
Sydbank
 
Tak til alle frivillige i Grindsted Cykel Motion for - igen - at bruge mange kræfter på, at vi deltagere bare kunne nyde at cykle. Super afmærkning, super rute, super stemning! Vi kommer igen.
Cykelhilsen
Roland
Tonserne, Vejle 
 
 

Super løb der varmt kan anbefales. Rigtig godt arrangeret og alt fungerede max, så stor tak til alle der har bidraget - ikke mindst alle de frivillige der har spenderet sin tid for os tosser på cykel!

Deltog for anden gang og kommer helt sikkert igen næste år!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram